Auri ahola mies

Lappiin muuttaneen tanssijan Auri Aholan mielestä … – YLE

Lappiin muuttaneen tanssijan Auri Aholan mielestä taiteen kentällä on äänessä elitistinen joukko | Yle Uutiset

31.10.2017 — Inarinsaamelainen ammattiballerina Auri Ahola päätti muutama vuosi sitten jättää työnsä Helsingin kansallisbaletissa ja muuttaa Inariin …

Tanssitaiteilija, kulttuurivieras Auri Ahola ihmettelee, mihin olemme kadottaneet kyvyn olla rakentavasti eri mieltä.

Kansallisbaletin ballerina muutti syrjäiseen saareen Inariin

Kansallisbaletin ballerina muutti syrjäiseen saareen Inariin – “Myös Saamenmaalla voi elää tanssimalla”

Auri Ahola on tehnyt laaja-alaisen uran tanssitaiteilijana klassisesta baletista nykytanssiin ja poikkitaiteellisiin teoksiin. Pitkän uransa aikana Ahola on …

Auri Ahola karisti pari vuotta sitten Helsingin pölyt jaloistaan, jätti Kansallisbaletin ja muutti Inariin opiskelemaan inarinsaamen kieltä.

Auri Ahola – Tero Saarinen Company

Auri Ahola – Tero Saarinen Company : Tero Saarinen Company

Viehân ohjaaja ja koreografi Auri Ahola on monipuolisen uran tehnyt tanssitaiteilija, joka on esiintynyt 17 vuoden urallaan yli 70 teoksessa mm.

Auri Aholan – Inarilainen

27.9.2019 — Tanssijan ja valtakunnallisesti toimivan saamelaiskulttuurin läänintaitelijan Auri Aholan, 35, BATTLE nähdään perjantaina Oulussa.

Ro­va­nie­men tai­de­mu­se­os­sa ko­e­taan tam­mi­kuus­sa 2022 mo­ni­tai­tei­nen näyt­tä­mö­te­os, kun Ina­ris­sa asu­va tans­si­tai­tei­li­ja Au­ri Aho­la tuo työ­ryh­män­sä Ko­run­diin.

Auri Aholan ideoima poikkitaiteellinen BATTLE yhdistelee katu

Auri Aholan ideoima poikkitaiteellinen BATTLE yhdistelee katu- ja korkeakulttuuria sekä saamelaisuutta ja suomalaisuutta | Kaleva

26.9.2019 — Toisen muodostavat ballerina Auri Ahola ja rap-artisti Ailu Valle … alleen työmiehen – Katso hervotonta meininkiä laskiaisena 2000-luvulla.

Tanssijan ja valtakunnallisesti toimivan saamelaiskulttuurin läänintaitelijan Auri Aholan, 35, BATTLE nähdään perjantaina Oulussa.

Ailu Valle ei räpätessä roiski – BATTLE-esityksessä rap-artisti …

Ailu Valle ei räpätessä roiski – BATTLE-esityksessä rap-artisti, viulisti, ballerina ja b-boy haastavat toisensa ja taiteensa | Kaleva

24.1.2022 — Tanssitaiteilija Auri Aholan monitaiteinen teos Viehâ avaa väylän … naisia on enemmän kuin miehiä, ja kolme näistä on Lapissa.

Suomea kiertää esitys BATTLE, isoilla tikkukirjaimilla kirjoitettuna. Siksi isoilla, että luvassa on ainutkertainen sekoitus konserttia, balettinäytöstä, klubi-iltaa ja rap-keikkaa.

Tanssitaiteilija Auri Ahola teki muuttopäätöksen Muddusjärven …

Tanssitaiteilija Auri Ahola teki muuttopäätöksen Muddusjärven saarelle kymmenessä minuutissa – nyt monitaiteinen Viehâ avaa väylän aikakerrostumiin saamelaisnäkökulman kautta | Lapin Kansa

Inarinsaamelainen ammattiballerina Auri Ahola päätti muutama vuosi sitten jättää työnsä Helsingin kansallisbaletissa ja muuttaa Inariin lukemaan…

Tanssitaiteilija Auri Aholan monitaiteinen teos Viehâ avaa väylän aikakerrostumiin saamelaisnäkökulman kautta. Napapiirillä on tiedossa korona-ajan keskellä harvinainen esitysperiodi, kun ohjaaja-koreografi Auri Aholan uusin teos Viehâ rakentuu Rovaniemen taidemuseoon.

Yle Sápmi – Inarinsaamelainen ammattiballerina Auri Ahola…

Modernin baletin kehitys yhdessä illassa – Tanssiarvostelut

Modernin baletin kehitys yhdessä illassa – Tanssiarvostelut | HS.fi

Kansallisbaletin Bella Figura -uutuuskooste tarjoaa sekä tanssia että ajateltavaa

Keywords: auri ahola mies