Biltema hyttysverkko

Hyttysverkko, musta – Biltema.fi

Hyttysverkko, musta. Kuvaus. Suojaverkko hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan. Toimitetaan rullana, josta voi leikata sopivan kokoisen verkon.

Suojaverkko hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan. Toimitetaan rullana, josta voi leikata sopivan kokoisen verkon.

Hyttysverho – Biltema.fi

Hyttysverkko, koostuu neljästä päällekkäisestä liuskasta. Verkko kiinnitetään ovenkarmiin mukana tulevilla itsekiinnittyvillä listoilla.

Hyönteisverkko telttaan – Biltema.fi

Kompakti ja kevyt hyönteisverkko. Sopii kahden hengen telttaan tai riippumaton tai vuoteen päälle. Ripustusmekanismi. Laidemmaksi sijoitettu ripustuspiste …

Kompakti ja kevyt hyönteisverkko. Sopii kahden hengen telttaan tai riippumaton tai vuoteen päälle. Ripustusmekanismi. Laidemmaksi sijoitettu ripustuspiste antaa enemmän tilaa pääpuoleen. Reunan voi taittaa makuualustan tai patjan alle. Verkkokangas, silmukoita n. 80/cm2. Toimitetaan säilytyspussissa.

Hyttyssuojaverkko – Biltema.fi

Pienisilmäinen hyttyssuojaverkko 100 % polyesteria. Joustava reunus takaa tiiviyden. Pestävä, 40 °C. Ympärysmitta: 88 cm.

Aitaverkot ja suojaverkot – Biltema.fi

Täältä löydät hyttysverkot sekä suojaverkot kasveille. Rullassa toimitettava hyttysverkko on erittäin kätevä, koska voit leikata siitä juuri sinun ikkunaan …

Haluatpa suojata kotisi hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä tai pelastaa puutarhan marjat linnuilta, Biltemalla on siihen hyttysverkot ja marjapensasverkot.

Hyönteisverkko, kasvihuone – Biltema.fi

Hyönteisverkko, sopii Bilteman kasvihuoneiden 14-1948 ja 14-2035 runkoon. Pitkällä sivulla vetoketju avaamista varten. Sisältää kiinnitysnuorat.

Räystäsverkko – Biltema.fi

Hyönteisverkko esimerkiksi räystääseen tai ikkunoihin. Kestää ikääntymistä ja venyy.

Asuntoauto-tarvikkeet – Biltema.fi

Etusivu · Vapaa-aika · Caravan-tarvikkeet; Asuntoauto-tarvikkeet. Asuntoauto-tarvikkeet. Katso lisää Asuntoauto-tarvikkeet.

Veneily ja veneilytarvikkeet – Biltema

Kaikki venetarvikkeet veneilyyn – Biltema.fi

Bilteman veneilyosastolta saat kaiken tarvittavan veneilyyn! Tuotteemme ovat laadukkaita, mutta silti edullisia. Vesillä olo on mukavampaa ja turvallisempaa …

Biltemasta löydät kaiken tarvittavan veneilyyn ja veneen kunnossapitoon. Meiltä löydät myös venetrailerit sekä kumiveneet ja jollat.

Keywords: biltema hyttysverkko