Biltema koripalloteline

Koripalloteline – Biltema.fi

Oma koripalloteline pihalla tarjoaa mahdollisuuden harjoitteluun ilman, että aina tarvitsee lähteä koululle tai urheiluhalliin.

Oma koripalloteline pihalla tarjoaa mahdollisuuden harjoitteluun ilman, että aina tarvitsee lähteä koululle tai urheiluhalliin. Harjoittele rangaistusheittoja tai hanki kaksi koripallotelinettä ja pelaa otteluita. Helppo asentaa Koripalloteline on hyvin helppo asentaa. Kokoaminen tapahtuu nopeasti vain muutama ruuvi asentamalla. Kun teline on koottu, pohjalevy täytetään vedellä tai hiekalla niin, että se pysyy vakaasti pystyssä myös otteluiden aikana. Asennustyökalut sisältyvät. Säädettävä korkeus Koripallokorin korkeutta voi säätää välillä 150–210 cm. Tämän ansiosta peliin voi ottaa mukaan myös pienempiä lapsia. Koripallotelineessä on myös pyörät helppoon siirtämiseen. Tärkeää muistaa Korissa ei saa koskaan roikkua. Jos pohjalevyssä käytetään vettä, se on tyhjennettävä ennen ulkolämpötilan laskemista nollan alapuolelle. Ruostumisvaaran vuoksi koripalloteline on säilytettävä sisätiloissa talvella. Siirrä telinettä kallistamalla ja vierittämällä sitä pyörien avulla. Älä vedä sitä paikasta toiseen. 

Koripallokori – Biltema.fi

Kori kiinnitetään helposti muutamalla ruuvilla esimerkiksi puuhun, seinään tai leveään puupylvääseen. Asennustarvikkeet sisältyvät. Kestävä rakenne. Korissa on …

Oma koripallorengas kotipihalla tarjoaa mahdollisuuden harjoitteluun ilman, että aina tarvitsee lähteä koululle tai urheiluhalliin. Harjoittele rangaistusheittoja tai hanki kaksi koria ja pelaa otteluita. Helppo kiinnittää Kori kiinnitetään helposti muutamalla ruuvilla esimerkiksi puuhun, seinään tai leveään puupylvääseen. Asennustarvikkeet sisältyvät. Kestävä rakenne Korissa on vahva metallirakenne, ja siksi se kestää reipasta pelaamista. Verkkoja on saatavana myös lisätarvikkeena .

Koripallo – Biltema.fi

Koripallo · Koripallokori. 24 Koripallokori. 45-7601 · Koripalloteline. 74 Koripalloteline. 45-7600 · Koripallokori, mini. 25 Koripallokori, mini. 45-7602.

Koripallokori, mini – Biltema.fi

Tällä minikokoisella koripallokorilla voit pelata koripalloa myös sisällä. Kori on helppo ripustaa oven päälle, mutta sen voi asentaa myös suoraan seinään.

Tällä minikokoisella koripallokorilla voit pelata koripalloa myös sisällä. Kori on helppo ripustaa oven päälle, mutta sen voi asentaa myös suoraan seinään. Loistava valinta kerrostaloasuntoon tai tarkkuuden harjoitteluun silloin, kun sää ei sovi ulkona pelaamiseen.  Mukana yksi minikoripallo.

Koripallo, koko 5 – Biltema.fi

Tasapainoinen, hyvän pidon tarjoava ja hienosti pomppaava koripallo harjoitteluun ja leikkeihin sisällä ja ulkona. Harjoittele harhautuksia ja heittoja tai …

Tasapainoinen, hyvän pidon tarjoava ja hienosti pomppaava koripallo harjoitteluun ja leikkeihin sisällä ja ulkona. Harjoittele harhautuksia ja heittoja tai kokoa ystävät ja perheenjäsenet hauskaan koripallopeliin. Värit puna-musta tai sini-musta. Myydään kappaleittain. Meiltä saat myös koripallokorin . Tärkeää ”Osta & nouda” -tilauksissa tälle tuotteelle ei voi valita väriä.

Koripalloteline lasten kokoa – Koko Suomi, Tori.fi

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 16 ilmoitusta alueella Koko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 16ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Korit ja telineet – Koripallo – Urheilu – Verkkokauppa.com

Korit ja telineet – Koripallo – Urheilu – Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

HalpaHallin verkkokauppa – HalpaHalli.fi

HalpaHalli – jotta kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea! HalpaHallin verkkokauppa tarjoaa tuhansia tuotteita jatkuvasti halpaan hintaan.

HalpaHalli – jotta kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea! HalpaHallin verkkokauppa tarjoaa tuhansia tuotteita jatkuvasti halpaan hintaan. Shoppailemaan pääset milloin vain, missä vain – tuotteet toimitamme 2-4 arkipäivässä kaikkialle Suomeen. Ostoksesi voit maksaa joustavasti vaikkapa erissä. Kaikilla HalpaHallin verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 30 vuorokauden palautusoikeus.

BASKETSTÄLLNING BASKETBALLSTATIV … – Biltema

2017-11-13 Biltema Nordic Services AB. BASKETSTÄLLNING. BASKETBALLSTATIV. KORIPALLOTELINE. BASKETSTATIV. Biltema, Garnisonsgatan 26, 2nd FL, …

Keywords: biltema koripalloteline, koripalloteline biltema