Biltema lumilapio

Lumilapio – Biltema.fi

Lumenluontiin pieniltä alueilta. Linkoaa kuivan lumen 3–4 metrin päähän. Harjaton moottori, teleskooppikädensija, säädettävä alempi kädensija ja vipu …

Lumilapio

Lumityökalut, lumilapiot ja hiekoitus – Biltema.fi

Lumilapio. Tuotenro. 14-506. Tuotetta on varastossa seuraavissa 4 tavaratalossa.

Biltemasta löydät kaiken mitä tarvitset lumitöihin ja hiekotukseen. Meiltä löydät lumityökalut, lumilapiot, ja lumikolat, joilla pidät kulkuväylät vapaana.

Lumilapio – Biltema.fi

Lumilapio

Lumilapio CSS 36 – Biltema.fi

Lumilapio CSS 36

Lumilapiot autoon – Biltema.fi

Lumilapiot ovat pohjoismaisen talven vakiovarusteita, etenkin autoilijoille. Hanki lumilapio takakonttiin niin selvität kinokset tuosta vain.

Lumilapio Ergo – Biltema.fi

Tukeva terä PP-muovia, alumiinireuna. Ergonominen alumiinivarsi kylmältä eristävällä päällisellä. Tukeva D-kädensija. Helppo kokoonpano ja purkaminen klikkausjärjestelmän avulla. Terän voi kierrättää.

Lumilapio, 3 osaa – Biltema.fi

Lumilapio, 3 osaa

Lelulumilapio – Biltema.fi

Kun lumi tulee, se on kolattava pois. Tällä lumilapiolla lapset voivat olla mukana ja auttaa, mikä on heidän mielestään yleensä hauskaa ja hyödyllistä. He voivat käyttää lapiota myös lumiluolien kaivamiseen ja tehdä omia kulkuväyliä lumeen.   Lumentyönnintä on saatavana useilla eri aiheilla ja eri väriyhdistelminä. Myydään kappaleittain. Tärkeää ”Osta & nouda” -tilauksissa tälle tuotteelle ei voi valita väriä ja kuviota.

Lumilapio – Biltema.fi

Lumilapio

Keywords: biltema lumilapio, lumilapio biltema