Biltema maastopyörä

Miesten ja naisten maastopyörät – Biltema.fi

Maastopyörä on oikea valita heille, jotka tykkäävät pyöräillä metsissä ja maastossa tai haluavat hieman kovempaa menoa kestävän pyörän.

Maastopyörät sopivat täydellisesti niin treenaamiseen, työmatkapyöräilyyn kuin metsäseikkailuihinkin. Biltemalta löydät varmasti juuri sinulle sopivan maastopyörän.

Maastopyörä – Biltema.fi

Mukava ja kevyt Selle Royalin satula, satulaputki mustaa anodisoitua alumiinia. Ekstraleveiden renkaiden ansiosta maastopyörä soveltuu suurien esteiden …

Maastopyörä on oikea valita heille, jotka tykkäävät pyöräillä metsissä ja maastossa tai haluavat hieman kovempaa menoa kestävän pyörän. Maastopyörää ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin: Käyttötarkoitus Renkaan koko Vaihteiden määrä Jarrutyyppi Etuhaarukka, jossa…

Mountainbike 29″ 18 vaihdetta – Biltema.fi

Maastopyörät (MTB) · BMX · Nuorten polkupyörät · Lasten polkupyörät · Kolmipyörät · Potkupyörät · Potkulaudat · Pyöräilyvarusteet · Polkupyörän varaosat …

6061-alumiinista valmistetun rungon putket on työstetty ohuemmiksi keskikohdista ja jätetty vahvemmiksi murtumispisteiden alueella. Näin rungosta on saatu kevyempi lujuutta tarvitsevien kohtien heikentymättä. Ylimitoitettu emäputki (head tube), jossa tiivistetty ohjainlaakeri. Ohjaustanko alumiinia, 680 mm x 31,8 mm. Vaijerit kulkevat rungon sisällä. ZOOM 595S AMS 30 mm jousitettu etuhaarukka 100 mm iskupituudella. Lukittava ja säädettävä jousto ja alumiinivarret tarjoavat mukavan ajokokemuksen maastossa. Edessä ja takana Alhongan hydrauliset levyjarrut, joissa 6-pulttiset 160 mm levyt ja jarrupalat hartsista (orgaaninen materiaali). Materiaalin ansiosta jarrut pureutuvat paremmin eivätkä palat ylikuumennu yhtä helposti raskaassa ajossa. Luotettava 2 x 9 voimansiirto, jossa KMC:n ketju ja kaksiosainen kampisarja ja teräsrattaat edessä sekä 175 mm alumiinikammet, Prowheel. Edessä Shimanon Altus-vaihtaja, takana Alivio. 130 mm lukkokahvat alumiinipäällä. Kaksiseinäiset alumiinivanteet, joissa on vahvat muovitiivisteiset teräspinnat. Etu- ja takapyörän kiinnitys pikaliittimillä. Innova-renkaat 29 x 2,1″. Mukava ja kevyt Selle Royalin satula, satulaputki mustaa anodisoitua alumiinia. Pikaliitin korkeuden helppoon säätämiseen. Tämä maastopyörä on hyvä valinta silloin, kun ajaja on suhteellisen pitkä tai haluaa korkeamman pyörän 29” renkailla vähemmän tekniseen ja/tai enemmän tasamaapainotteiseen pyöräilyyn. Pyörä on suunniteltu raskaaseen ajoon metsäpoluilla. Suuri rengas vierii kevyemmin, mutta ei kiihdy yhtä nopeasti kuin pienempi.

Mountainbike 29″ 11 vaihdetta, medium – Biltema.fi

Onko kellään kokemusta seuraavista Bilteman pyörämallaista? http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi?tuote=271017&sivu=271017.htm&ryhmaid= http://www.b…

Maastopyörä pyöräilijöille, jotka arvostavat suurempien 29”:n renkaiden nopeutta tasaisemmilla ja/tai vähemmän teknisillä alustoilla. Suuri rengas vierii vauhdissa kevyemmin, mutta se kiihtyy hitaammin. Tämä maastopyörä on suunniteltu kestämään raskaampaa polkuajoa ilman turhia ongelmia. 6061-alumiinista valmistettu runko, jonka suuret putkialueet on työstetty ohuemmiksi kokonaispainon alentamiseksi. Rungon lujuuden varmistaa kuormituspisteiden hieman paksumpi ainevahvuus. Emäputken (head tube) ylimitoitus mahdollistaa kartiomaisen haarukkaputken, joka puolestaan vakauttaa pyörää ja lisää lujuutta suuremman ohjainlaakerin ansiosta. Säädettävä ja lukittava jousitettu SunTour-haarukka, jossa 120 mm:n iskunpituus ja 32 mm:n mustaeloksoidut haarukanvarret. 9 x 100 mm:n akseli pikalukituksella. Shimanon hydrauliset MT-201-levyjarrut 160 mm:n levyillä, centerlock ja orgaaniset jarrupalat. Voimansiirto 1 x 11. 11-osainen Shimano Deore -rataspakka, 11–51 T. Shimano Deore Hollowtech -kampisarja 175 mm kammilla, 32-hampainen eturatas ja BSA-kampilaakerit. KMC X11 -ketju. Shimano Deore Shadow RD+ -takavaihtaja kytkimellä, joka antaa ketjulle lisäkireyttä ja estää sitä hakkaamasta epätasaisessa maastossa. Shimano Deore Rapid Fire -vaihdevivut ohjaustangossa. Kaksipohjaiset alumiinivanteet, joissa mustat pinnat ruostumatonta terästä sekä messinkinipat. 10 x 141 mm:n taka-akseli pikaliittimellä. Musta 27,2 mm:n satulaputki alumiinia, pikalukitus, mukava satula pitoa lisäävällä pinnalla. 760 mm leveä alumiininen ohjaustanko, jossa 31,8 mm:n kiinnitys 45 mm lyhyeen ohjainkannattimeen.

Nuorten polkupyörät – Biltema.fi

Nuorten polkupyörät ovat muuten kuin aikuisten pyörät, vain pienempiä. Biltemasta löydät myös 24-tuumaiset nuortenpyörät hieman vanhemmille lapsille.

Mountainbike 27,5″ 14-vaihteinen – Biltema.fi

Rungon materiaalina on 6061-alumiini BOOST-versiona, renkaat 27,5 x 2,8″ plus. BOOST-runko ja -renkaat ovat melko uusi konsepti, joka kehitettiin alun perin vääntöjäykempien ja vahvempien pyörien luomiseksi leveämmän navan ja sen myötä kasvavan suuremman puolakulman avulla. Leveämpi napa edellyttää luonnollisesti leveämpää väliä takahaarukan varsien välillä, ja silloin pyörään mahtuu myös 27,5-tuumainen plus-rengas, jonka leveys voi olla jopa 2,8″. Toinen vaihtoehto on 29-tuumainen rengas, jonka maksimileveys on 2,5”. Leveämpien haarukanvarsien väliin asennettu 29-tuumainen takarengas ulottuu lähemmäksi satulaputkea ja lyhentää siten akseliväliä, jolloin polkupyörä on ketterämpi “tavalliseen” 29” mtb:hen verrattuna. Huomaa, että BOOST-rungoissa voi käyttää vain BOOST-renkaita. Samassa pyörässä voi siis käyttää sekä 27,5 että 29 tuuman renkaita. ZOOMin jousitettu 32 mm etuhaarukka 100 mm:n iskupituudella ja säädettävällä joustolla. Edessä ja takana Alhongan hydrauliset levyjarrut, joissa 6-pulttiset 160 mm levyt ja jarrupalat hartsista (orgaaninen materiaali). Materiaalin ansiosta jarrut pureutuvat paremmin eivätkä palat ylikuumennu yhtä helposti raskaassa ajossa. 2 x 7 -voimansiirto. Etuvaihtajana Shimano Altus, takana Shimano Tourney. KMC:n ketju. Prowheelin taotut 170 mm alumiinikammet. 130 mm alumiinipäiset lock-on-kädensijat. Kaksiseinämäiset alumiinivanteet vahvoilla, muovitiivisteisillä teräspuolilla. BOOST-navat: 110 mm edessä, 148 mm takana. Mukava ja kevyt Selle Royalin satula, satulaputki mustaa anodisoitua alumiinia. Ekstraleveiden renkaiden ansiosta maastopyörä soveltuu suurien esteiden ylittämiseen ja löysäpintaisilla alustoilla ajamiseen. Normaalia paksummat renkaat myös vaimentavat töyssyjä.

Mountainbike 26″ vaihteeton – Biltema.fi

6061-alumiinista valmistetun rungon putket on työstetty ohuemmiksi keskikohdista ja jätetty vahvemmiksi murtumispisteiden alueella. Näin rungosta on saatu kevyempi lujuutta tarvitsevien kohtien heikentymättä. Ylimitoitettu emäputki (head tube) tiivistetyllä ohjainlaakerilla. Ohjaustanko alumiinia, 680 mm x 31,8 mm. Vaijerit kulkevat rungon sisällä 38 mm ZOOM-etuhaarukka säädettävällä jousituksella, iskupituus on 120 mm. Maastoajoa mukavoittaa myös haarukan magnesiumvarret. Hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, 6-pulttiset 160 mm levyt ja hartsista valmistetut (orgaaniset) jarrupalat. Tämän ansiosta jarrut ottavat kiinni paremmin eivätkä jarrupalat ylikuumennu kovin helposti raskaassakaan ajossa. Kaksiseinämäiset alumiinivanteet ja vahvat muovitiivistetyt teräspinnat. Pyöränapa edessä, 20 mm läpikulkeva akseli. Vee Tire -renkaat, 26 x 2,25″. Mukava ja kevyt DKK-satula, mustasta alumiinista valmistetussa on pikaliitin korkeuden nopeaan ja helppoon säätämiseen. Tämän tyyppinen pyörä on rakennettu hyppyjä ja temppuja varten. Matalan rungon ansiosta pyörän käsittely sujuu helposti ja kätevästi. Pyörän käyttöalue on laaja: se soveltuu kaikkeen puistoista ja dirt-radoilta koulumatkoille ja vapaa-ajan liikkumiseen. Kooltaan pyörä soveltuu sekä nuorille että aikuisille, Free Riderissa ja Dirt Jumperissa on yleensä 26″ pyörät käyttäjän koosta riippumatta.

Polkupyörät – Kaikki tarvittava pyöräilyyn – Biltema.fi

Biltemasta löydät polkupyörät joka polkijalle. Meillä on paljon eri malleja erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi saat meiltä varaosat ja polkupyörätarvikkeet.

Bilteman Yosemite maastopyörät – – Suomi24 Keskustelut

Bilteman Yosemite maastopyörät – – Suomi24 Keskustelut

Onko kellään kokemusta seuraavista Bilteman pyörämallaista?http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi?tuote=271017&sivu=271017.htm&ryhmaid=http://www.b…

Keywords: biltema maastopyörä, biltema maastopyörät, maastopyörä biltema