Biltema polykarbonaatti

Polykarbonaatti – Biltema.fi

Polykarbonaatti · Polykarbonaattilevy, 1200 x 800 mm · Polykarbonaattilevy, 600 x 400 mm · Polykarbonaattilevy, 300 x 300 mm · Uutiskirje · Tietoa Biltemasta.

Polykarbonaattilevy, 1200 x 800 mm – Biltema.fi

Polykarbonaatti suodattaa UV-säteilyä luonnostaan, ja siksi se on ihanteellinen sekä sisä- että ulkokäyttöön veneissä, autotalleissa, kasvihuoneissa, …

Läpinäkyvä ja erittäin iskunkestävä muovilevy, joka painaa vähän ja läpäisee valoa erinomaisesti. Polykarbonaatti suodattaa UV-säteilyä luonnostaan, ja siksi se on ihanteellinen sekä sisä- että ulkokäyttöön veneissä, autotalleissa, kasvihuoneissa, ikkunoissa, kylpyhuoneissa, hyllyköissä, opasteissa, kaapeissa ja tilanjakajana. Muovilevyjä voi lämpömuovata, porata, sahata, kaivertaa jne.

Muovilasi ja pleksilasi – Biltema.fi

Opaalinvalkoista pleksilasia ja läpinäkyvää muovilasia saa Biltemasta erikokoisina levyinä. Niitä voi käyttää esimerkiksi kylpyhuoneessa sekä ikkunoissa.

Muovilasi, SAN – Biltema.fi

Polykarbonaattilevy, 300 x 300 mm. 790. Polykarbonaattilevy, 300 x 300 mm. 26-2117. Polykarbonaattilevy, 600 x 400 mm.

Kestäviä ja UV-suojattuja läpinäkyviä muovilasilevyjä, joita voi lämpömuovata, porata, sahata, kaivertaa, liimata ym. Niitä käytetään usein kylpyhuoneissa, kasvihuoneissa, jäädytysjärjestelmissä, ikkunoissa, vitriineissä, hyllyköissä, opasteissa ja tilanjakajina.

Akryylimuovi, opaalinvalkoinen – Biltema.fi

Polykarbonaattilevy, 300 x 300 mm. 790. Polykarbonaattilevy, 300 x 300 mm. 26-2117. Muovilasi, 300 x 300 x 4 … Polykarbonaattilevy, 600 x 400 mm.

Akryylimuovi, opaalinvalkoinen

Kennomuovi 0,4 cm – Biltema.fi

Läpinäkyvä kennomuovi kasvihuoneolosuhteiden luomiseen lavakaulusviljelmille. Polykarbonaatti. Toinen puoli UV-suojattu.

BT Multibond, läpikuultava – Biltema.fi

Polymeerit: Polyuretaani (PU) ym. Komposiitit: Kattopaanut ym. Muovi: Polystyreeni (esim. solumuovi, Isopor), melamiini, HPL-laminaattilattiat, polykarbonaatti …

MS-polymeeriä, joka liimaa lujasti ja joustavana säilyen lähes kaikkea materiaalia sisällä ja ulkona. Tarttuu erinomaisesti useimpiin materiaaleihin, joiden pinta on kevyesti kostea tai kuiva. Tarttuu sileään pintaan ja rasvaisiin muoveihin, kuten bitumi-, teflon®-, polyeteeni- tai polypropeenipinnat, vain rajoitetusti. Edut ja toiminnot Yleiskäyttöinen: Kiinnittyy lähes kaikkiin rakennusmateriaaleihin, myös hieman kosteisiin pintoihin. Vahva ja joustava sauma kovettumisen jälkeen. Voi maalata useimmilla maaleilla ja lakoilla, myös vesiohenteisilla. Nopeasti tarttuva , joten kiinnitystä ei yleensä tarvita ja aikaa säästyy. Kestää säänvaikutuksia eikä vanhennu. UV-stabiili. Estää homeiden ja bakteereiden kasvun. Helppo levittää tiivistepistoolilla lähes kaikissa sääolosuhteissa. Hajuton: Ei sisällä liuottimia eikä isosyanaatteja. Ei värjää.   Käyttökohteita Liimaus Eristeet, boordit, lastulevyt, lattiat, verhoilut, kipsilevyt, paneelit, vuoraukset, kynnykset, helat, katon yksityiskohdat, peilit, koristepaneelit, jääkaapeissa käytettävät levyt, saumat sekä esimerkiksi autoissa, veneissä ja asuntovaunuissa käytettävät varusteet. Kiinnittäminen Esimerkiksi listoitukset, sokkelit, paneelit, stukot, lasi, profiilit, kyltit ja kirjaimien kiinnitys kiveen. Saumaaminen ja tiivistäminen Esimerkiksi halkeamat seinissä tai lattioissa, listat, puulattiat, ikkunat, betoni, levyt, putket, kanavat, kylpyhuoneet, keittiöt, kontit ja metallirakenteet. Lasiovet, lasivitriinit, verannat, kylpyhuoneet, keittiöt jne. Materiaalit Puu: Lastulevyt, MDF, ristivaneri (esim. vesivaneri), kuitulevyt kattoon/seiniin (esim. Huntonit) ym. Sementtipohjaiset: Betoni, kevytbetoni (esim. Siporex, Ytong), Leca-harkot ym. Lasi: Peili, lasi, akryyli, pleksilasi, lasikuitu, emali ym. Keramiikka: Kipsilevyt, kaakelit, klinkkerit, tiilet, harkot, kattotiilet ym. Luonnonkivi: Marmori, liuskekivi, graniitti ym. Metallit: Valurauta, ohutlevy, sinkki, ruostumaton teräs, kupari, messinkin, alumiini ym. Polymeerit: Polyuretaani (PU) ym. Komposiitit: Kattopaanut ym. Muovi: Polystyreeni (esim. solumuovi, Isopor), melamiini, HPL-laminaattilattiat, polykarbonaatti ym. Käyttöohje Jos pinta on öljyinen tai rasvainen, puhdista se hyvin ja poista rasva. Levitä Multibondia raitoina patruunapuristimen avulla ja paina yhteen. Hienosäädä osien asentoa kumivasaralla tai paina niitä tiukasti yhteen ja säädä käsin. Varmista hyvä ilmanvaihto ja anna kuivua. HUOM! Voidaan maalata useimmilla vesi- tai liuotinpohjaisilla maaleilla. Alkydimaalit saattavat kuivua normaalia hitaammin. HUOM! Ei saa käyttää pysyvästi veden alle jäävissä kohteissa, esimerkiksi uima-altaissa. Sisältää trimethoxyvinylsilane, 3-Aminopropyylitrietoksisilaani, 3-(2-aminoetyyliamino)propyylitrimetoksisilaani. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti.

Kateruuvi A2, 100 kpl – Biltema.fi

Polykarbonaattilevy, 1200 x 800 mm. 3990. Polykarbonaattilevy, 1200 x 800 mm. 26-2119. Muovilasi, 1200 x 800 x 4. 3990. Muovilasi, 1200 x 800 x 4. 26-211.

Tarkoitettu ulkokäyttöön. EN 14592.

Plexiglas ® – Biltema.fi

Bilteman Multibound-liimalla, 36-48252. Poista liimattavilta pinnoilta rasva esim. spriin avulla. … Polykarbonaattilevy, 1200 x 800 mm.

Plexiglas ®

Keywords: biltema polykarbonaatti