Biltema pyöräteline

Pyörätelineet autoon – Biltema.fi

Lisäksi katolle asennetun pyörätelineen etuna on, ettei sinun ei tarvitse kantaa huolta auton valojen ja rekisterikilven näkymisestä. Muistettavia asioita …

Pyöräteline, 5 pyörälle – Biltema.fi

Pyöräteline, 5 pyörälle

Polkupyöräteline, 3 pyörää – Biltema.fi

Vetokoukkuun asennettava pyöräteline maks. kolmelle pyörälle koon ja mallin mukaan. Taittuu kokoon, vie tavaratilassa vähän tilaa. Säädettävät pidikkeet ja kumihihnat polkupyörien kiinnittämiseen. Kaksinkertainen lukitus – kuulakytkin ja lukkosanka vetokoukkuun ja avatun asennon lukitus lukkotapilla. Tavalliseen 50 mm vetokoukkukuulaan. Naistenpyörien ja BMX-pyörien kuljettaminen voi vaatia runkosovittimen.

Polkupyöräteline MTB – Biltema.fi

Asennetaan seinälle esimerkiksi varastoon tai autotalliin. Sivuilla kaksi koukkua esimerkiksi vaatteille. Helppokäyttöinen. Ei vie tilaa, kun sitä ei käytetä, ja säästää tilaa käytön aikana. Helppo asentaa oikealle korkeudelle, koska käytät pyörää mittana. Pidike kiinnitetään ruuveilla suoraan seinään. Muista käyttää oikeaa ruuvi- ja tulppatyyppiä seinämateriaalin mukaan. Sopii useimmille rengaspaksuuksille välillä 1,95–2,4″ (50–62 mm). Rengaspaine vaikuttaa huomattavasti pyörän vakauteen pidikkeessä ja siihen, mahtuuko rengas pidikkeeseen. Valmistettu polyamidista.

Polkupyörän kuljetustelineet | Biltema.fi

Polkupyörän kuljetustelineet | Biltema.fi – Biltema.fi

Osta autoosi vakaa polkupyörän kuljetusteline. Täältä löydät taso-, saksi- ja katolle asennettavat kuljetustelineet polkupyörille.

Polkupyöräteline, 1–2 pyörää – Biltema.fi

Vetokoukkuun asennettava pyöräteline maks. kahdelle pyörälle koon ja mallin mukaan. Taittuu kokoon, vie tavaratilassa vähän tilaa. Vaahtokumilla pinnoitetut ripustustangot. Normaaliin 50 mm vetokoukun kuulaan. Naistenpyörien ja BMX-pyörien kuljettaminen voi vaatia runkosovittimen.

Pyöräteline kääntyvä – Biltema.fi

Pyöräteline kääntyvä

Pyöräteline vetokoukkuun – Biltema.fi

Vakaa, kallistettava pyöräteline 3 pyörälle. Helppo asentaa 50 mm kuulaan, 13-napainen liitäntä. Pyörät kiinnitetään telineeseen ja telineen voi lukita vetokoukkuun (lukko sisältyy). Telineeseen voi kiinnittää tilapäisen rekisterikilven kansallisten määräysten mukaan. Täyttää DIN 75302 -vaatimukset. E-hyväksytty valo.

Polkupyörän pidike kattotelineeseen – Biltema.fi

Kaksipuolinen kiinnitystanko, joka kiinnitetään pyörän runkoon. Valmistettu epoksimaalipintaisesta teräslevystä.

Keywords: biltema pyöräteline