Biltema ränni

Sadevesijärjestelmä kotiin – Biltema.fi

Bilteman sadevesijärjestelmä on suunniteltu kestämään vettä jopa 125 neliömetrin … Räystäskourua eli tuttavallisemmin ränniä kannattavat kourukoukut …

Suojaa talosi julkisivu ja perustukset sadevedeltä ja kosteudelta tehokkaan sadevesijärjestelmän avulla. Sadevesijärjestelmäämme kuuluvat esimerkiksi vesikourut tai rännit, syöksyputket, kiinnikkeet, ulosheittäjät ja vesikourun lehtisuojukset.

Sadevesijärjestelmä – Biltema.fi

Erittäin helppo asentaa. · Soveltuu maks. Ø 150 mm kouruihin. · Toimii …

Sadevesijärjestelmä

Näin asennat toimivan sadevesijärjestelmän – Biltema.fi

Valmistettu mustaksi maalatusta kuumasinkitystä teräslevystä.

Sadevesijärjestelmän asentaminen omaan kotitaloon ei ole kovin monimutkaista, mutta on muutamia seikkoja, joita kannattaa ottaa huomioon. Kokosimme sinulle kattavat ohjeet – tutustu eri vaiheisiin!

Kattokourun lehtisuojus – Biltema.fi

Ehkäisee kattokourujen ja syöksyputkien tukkeutumista. Pysäyttää lehdet, oksat jne, mutta päästää veden valumaan vapaasti. Säästää kunnossapitokustannuksia. Joustava harja, joka viedään kouruun ja katkaistaan oikeaan pituuteen. Erittäin helppo asentaa. Soveltuu maks. Ø 150 mm kouruihin. Toimii erinomaisesti Bilteman kattojen vedenpoisto -järjestelmässä.

Kattokouru 2,3 m – Biltema.fi

Valmistettu mustaksi maalatusta kuumasinkitystä teräslevystä. Pintakerros high-built-polyesteriä (HBP), joka ei haalistu tuulessa ja auringonpaisteessa. Täyttää ruotsalaiset standardit SS-EN612 ja SS-EN1462. Asennetaan räystäille keräämään vesi katolta ja johtamaan se syöksyputkeen.

Räystäskourujen puhdistin – Biltema.fi

Poistaa lehdet ja lian räystäskouruista helposti. Kumilasta, jonka voi mukauttaa kourun koon mukaan. Sopii teleskooppiputkeen 36-296.

Syöksytorven ulosheittäjä – Biltema.fi

Syöksytorven ulosheittäjä

Sadevesijärjestelmä – ohjeet – YouTube

Vesikouru musta 3m | Puuilo

Räystäskourut, rännit, vesikourut – sadevesijärjestelmällä on monta nimitystä, mutta yksi tärkeä tehtävä. Oikein mitoitettu ja huolellisesti asennettu sadevesijärjestelmä johtaa sade- ja sulamisvedet pois talon rakenteista ja kulkuväyliltä. Kotimainen sad

Keywords: biltema ränni, biltema rännit, ränni biltema, rännit biltema