Erja yläjärvi mies

Downshiftaatko, Erja Yläjärvi? – Suomen lehdistö

“On hirveän helppo perustella yhteiskunnallisella merkityksellä jotain, joka on vain tylsää” – kysyimme Erja Yläjärveltä, voiko journalismia myydä kuin makkaraa. – Suomen lehdistö

Yläjärvi headhuntattiin. Hän sanoo, että työ Iltalehdessä jäi kesken eikä hän kaivannut uutta. Yläjärven mies on ruotsinkielinen ja lapset kaksikielisiä.

Erja Yläjärvi, 41, Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi – Iltalehti

Iltalehti

21.6.2018 — – Yläjärven tausta istuu erinomaisesti Iltalehden sisältöprofiiliin, joka muodostuu niin uutisista kuin monipuolisesta lifestyle-aineistosta.

Erja Yläjärvi, 41, Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi – Uutiset

Erja Yläjärvi, 41, Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi – Uutiset – Aamulehti

21.6.2018 — –Iltalehti on kiistatta maan johtavia digitaalisia uutisbrändejä. On erittäin hienoa päästä kehittämään mediaa, joka tavoittaa ihmiset niin …

Iltalehden uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi on valittu Erja Yläjärvi.

HS:n toimituspäällikkö Erja Yläjärvi aloittaa pestissä syyskuun …

Iltalehdelle uusi vastaava päätoimittaja – HS:n toimituspäällikkö Erja Yläjärvi aloittaa pestissä syyskuun lopulla

21.6.2018 — – Iltalehti on kiistatta maan johtavia digitaalisia uutisbrändejä. On erittäin hienoa päästä kehittämään mediaa, joka tavoittaa ihmiset niin …

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi siirtyvä Erja Yläjärvi on työskennellyt aiemmin muun muassa Kouvolan Sanomien päätoimittajana.

Iltalehden päätoimittaja Erja Yläjärvi siirtyy … – Ilta-Sanomat

4.2.2021 — Alma Median kustantaman Iltalehden päätoimittaja Erja Yläjärvi siirtyy KSF Median kustantaman Hufvudstadsbladetin päätoimittajaksi.

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi Erja Yläjärvi – Kaleva

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi Erja Yläjärvi | Kaleva

21.6.2018 — Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi Erja Yläjärvi … Syyttäjä: Mies pahoinpiteli uhrin hengiltä kuhmolaisessa vapaa-ajan asunnossa.

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Erja Yläjärvi, 41. Hän toimii tällä hetkellä Helsingin Sanomien toimituspäällikkönä.

Erja Yläjärvi on Twitter: “@EmmaKari Sekä mies- että …

Uudet päätoimittajat: Iltalehteä vetämään ensimmäistä kertaa nainen, MTV Uutisille oman talon mies | Kaleva

21.6.2018 — Iltalehti nimesi vastaavaksi päätoimittajakseen Erja Yläjärven, … vetämään ensimmäistä kertaa nainen, MTV Uutisille oman talon mies.

Iltalehti nimesi vastaavaksi päätoimittajakseen Erja Yläjärven, MTV Uutisten vastaavana päätoimittajana aloittaa Tomi Einonen.

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi Erja Yläjärvi

Erja Yläjärvi · @EYlajarvi. Replying to. @EmmaKari. Sekä mies- että naistoimittajiemme esimiehenä toivon, ettei Suomen tasa-arvokeskustelussa ajauduttaisi …

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi Erja Yläjärvi | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat

21.6.2018 — Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi Erja Yläjärvi. Yläjärvi aloittaa tehtävässä syyskuussa. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER. STT. 21.6.2018 12 …

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Erja Yläjärvi, 41.

Keywords: erja yläjärvi mies