HM Itis: Aukioloajat, Osoite ja HM Home Helsinki

Mikäli olet Hennes & Mauritzin (H&M) fani, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua H&M:n Itäkeskuksen myymälään, joka tunnetaan paremmin nimellä HM Itis. Tämä valtava tavaratalo tarjoaa laajan valikoiman muotia sekä kodin sisustustuotteita. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää HM Itiksen aukioloajoista, osoitteesta ja HM Home Helsinki -valikoimasta.

HM Itis – Aukioloajat

HM Itiksen aukioloajat ovat erittäin joustavat, ja ne soveltuvat monenlaisiin aikatauluihin. Myymälä palvelee asiakkaita maanantaista sunnuntaihin. Alla on esitetty HM Itiksen tavalliset aukioloajat:

  • Maanantai: 10:00 – 20:00
  • Tiistai: 10:00 – 20:00
  • Keskiviikko: 10:00 – 20:00
  • Torstai: 10:00 – 20:00
  • Perjantai: 10:00 – 20:00
  • Lauantai: 10:00 – 18:00
  • Sunnuntai: 12:00 – 18:00

On kuitenkin hyvä huomioida, että aukioloaikoja voi poikkeuksellisesti muuttaa esimerkiksi juhlapyhinä tai erityistapahtumien yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset aukioloajat ennen vierailua.

HM Itis – Osoite

HM Itis sijaitsee Helsingissä Itäkeskuksen alueella. Tarkempi osoite on:

Itäkatu 1-5,

00930 Helsinki

Itäkeskuksen alue on hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla, ja sinne on helppo tulla myös omalla autolla. Lisäksi Itäkeskukseen on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja, joten parkkipaikan löytäminen ei yleensä ole ongelma.

HM Home Helsinki

Kaikille kodin sisustamisesta kiinnostuneille HM Itiksessä on tarjolla myös HM Home -osasto. Täältä löydät erilaisia sisustustuotteita, kuten tekstiilejä, sisustusesineitä ja huonekaluja, jotka sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin.

HM Home Helsinki valikoima on laaja ja kattaa kaiken peruspeitoista ja pyyhkeistä aina kodin pieniin yksityiskohtiin asti. Olitpa sitten kiinnostunut luomaan uutta ilmettä olohuoneeseesi tai päivittämään makuuhuoneesi tyynyvalikoimaa, HM Home Helsinki varmasti tarjoaa sinulle inspiraatiota.

HM Home Helsinki on myös loistava paikka löytää kauniita ja laadukkaita lahjaideoita ystäville ja perheenjäsenille. Voit valita esimerkiksi tyylikkään koristetyynyn, trendikkään kynttilän tai käytännöllisen säilytysratkaisun. HM Itiksen HM Home -osastolla on vaihtuvia kampanjoita ja tarjouksia, joten muista poiketa siellä joka kerta, kun olet H&M:n ostoksilla.

Joten, jos kaipaat uutta muotia tai sisustusinspiraatiota, ei kannata unohtaa HM Itistä. Suuntaa Itäkeskukseen tutustumaan H&M:n laajaan valikoimaan, joka yhdistelee tyyliä, laatua ja kohtuullisia hintoja.

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat H&M Itiksen aukioloajat?

H&M Itäkeskus on avoinna arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-20 ja sunnuntaisin klo 11-18. H&M Itäkeskus on avoinna arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-20 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Mikä on H&M Itiksen osoite?

H&M Itäkeskus sijaitsee osoitteessa Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki. H&M Itäkeskus sijaitsee osoitteessa Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki.

Onko H&M:llä kodinsisustustuotteita Helsingin myymälässä?

Kyllä, H&M Homella on valikoima kodinsisustustuotteita myös Helsingin myymälässä. Kyllä, H&M Homella on valikoima kodinsisustustuotteita myös Helsingin myymälässä.

Mitä muita tuotteita H&M myy Helsingin myymälässä?

H&M myy Helsingin myymälässä muun muassa naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä asusteita. H&M myy Helsingin myymälässä muun muassa naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä asusteita.

Miten pääsen H&M Itäkeskukseen julkisilla liikennevälineillä?

H&M Itäkeskukseen pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. H&M Itäkeskukseen pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla.

Tarjoaako H&M Itäkeskus verkkokauppaa?

Kyllä, H&M Itäkeskus tarjoaa verkkokaupan, josta voi tehdä ostoksia helposti myös kotisohvalta käsin. Kyllä, H&M Itäkeskus tarjoaa verkkokaupan, josta voi tehdä ostoksia helposti myös kotisohvalta käsin.

Onko H&M Itäkeskuksessa tarjolla alennettuja hintoja?

Kyllä, H&M Itäkeskuksesta voi löytää alennettuja hintoja erilaisissa kampanjoissa ja tarjouksissa. Kyllä, H&M Itäkeskuksesta voi löytää alennettuja hintoja erilaisissa kampanjoissa ja tarjouksissa.

Tarjoaako H&M Itäkeskus palautusoikeuden?

Kyllä, H&M Itäkeskus tarjoaa asiakkailleen palautusoikeuden, joka koskee normaalisti ostetuista tuotteista. Kyllä, H&M Itäkeskus tarjoaa asiakkailleen palautusoikeuden, joka koskee normaalisti ostetuista tuotteista.

Onko H&M Itäkeskukseen helppo löytää parkkipaikka?

H&M Itäkeskukseen on mahdollista saada parkkipaikka, mutta ruuhka-aikoina pysäköintitilat voivat olla haastavia. H&M Itäkeskukseen on mahdollista saada parkkipaikka, mutta ruuhka-aikoina pysäköintitilat voivat olla haastavia.

Tarjoaako H&M Itäkeskus muotivinkkejä asiakkailleen?

Kyllä, H&M Itäkeskus tarjoaa muotivinkkejä ja inspiraatiota asiakkailleen erilaisten kampanjoiden ja tyylioppaiden muodossa. Kyllä, H&M Itäkeskus tarjoaa muotivinkkejä ja inspiraatiota asiakkailleen erilaisten kampanjoiden ja tyylioppaiden muodossa.

Artiklen HM Itis: Aukioloajat, Osoite ja HM Home Helsinki har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 21 anmeldelser