Koiran kuljetushäkki biltema

Koiran häkit ja korit – Biltema.fi

Koiran ja kissan häkki, kokoontaitettava. 50-508. Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen. 139,-. Koiran häkki, alumiinia, kaksinkertainen. 50-519.

Koiran häkki, alumiinia – Biltema.fi

Älä jätä koiraa yksin autoon, jos auton sisälämpötila voi nousta yli +25 …

Kevyt ja vakaa koirahäkki alumiinia ja MDF:ää. Kalteva edestä ja takaa, sopii hyvin auton tavaratilaan. Säleikkö takaa hyvän ilmanvaihdon ja näkymän ulos. Helppo pitää puhtaana. TÄRKEÄÄ! Älä jätä koiraa yksin autoon, jos auton sisälämpötila voi nousta yli +25 asteeseen tai laskea alle -5 asteeseen. Kuljetuksen aikana tulee pitää taukoja ja antaa koiralle vettä vähintään kuuden tunnin välein. Koira tulee ruokkia vähintään 24 tunnin välein. Koiraa ei saa pitää ajoneuvossa jatkuvasti, pääsääntöisesti enintään kolmen tunnin ajan. VÄHIMMÄISMITAT Jos käytät kuljettamiseen henkilöautossa häkkiä tai vastaavaa, koiralla tulee olla tilaa vähintään seuraavasti: Pituus = koiran pituus kuononkärjestä istuinluun kyhmyyn koiran seistessä normaaliasennossa, kertaa 1,10. Leveys = koiran rinnanleveys kertaa 2,5. Koiran pitää pystyä olemaan makuulla ja kääntymään esteettä. Korkeus = korkeus päälaen kohdalta koiran seisoessa normaaliasennossa.

Koiran ja kissan häkki, kokoontaitettava – Biltema.fi

Puolisuunnikkaan muotoinen häkki muovitettua metallilankaa.

Puolisuunnikkaan muotoinen häkki muovitettua metallilankaa. Kestävästä ABS-muovista valmistettu ulosvedettävä lattialevy on helppo huuhdella puhtaaksi. Häkissä on kaksi ovea, ja se on helppo taittaa litteäksi paketiksi vapauttamalla ja kääntämällä päätyseinät häkin sisälle.

Koira, kuljetushäkki ja tarvikkeet – Biltema.fi

Pakkauksessa koira, kuljetushäkki, vesikuppi ja muita tarvikkeita, joita lemmikin omistaja voi tarvita. Kannustaa lasta roolileikkiin ja tukee lapsen …

Pakkauksessa koira, kuljetushäkki, vesikuppi ja muita tarvikkeita, joita lemmikin omistaja voi tarvita. Kannustaa lasta roolileikkiin ja tukee lapsen kehitystä. Ota koira mukaan matkalle, vie se trimmaajalle tai eläinlääkäriin.  VAROITUS! Sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara. Ei alla 3 –vuotiaille lapsille.

Koiratarvikkeet – Edulliset koiran tarvikkeet – Biltema.fi

Biltemalta löydät sinulle ja koirallesi vankan perusvalikoiman tuotteita, jossa koiran tarpeet ovat keskiössä.

Osta koirallesi peti, talutushihna, koiranruokaa ja koiranleluja Bilteman laajasta koiratarvikkeiden valikoimasta. Meiltä löydät tarvikkeet koirallesi.

Koira- ja tavararitilä – Biltema.fi

Farmari- ja viistoperämalleihin. Kiristetään lattian ja katon väliin.

Koira- ja tavararitilä

Kuljetushäkki – Biltema.fi

Kuljetushäkki pienille eläimille. PP-muovia. Toimitetaan kahdessa osassa, helppo … Kuljetushäkki. Tuotenro. 47-262 … Koiran-/kissankuppi, kaksiosainen.

Kuljetushäkki pienille eläimille. PP-muovia. Toimitetaan kahdessa osassa, helppo koota.

Naksautin koiran palkitsemiseksi – Biltema.fi

Kuminauhalla ja hakasella varustettu naksutin esimerkiksi takkiin tai …

Kuminauhalla ja hakasella varustettu naksutin esimerkiksi takkiin tai housuihin kiinnittämiseksi. Käytetään koirien ja muiden kotieläinten palkitsemiseen niitä koulutettaessa. Naksutin on helpompi ja nopeampi kuin perinteiset tavat palkita eläimiä.

Edulliset lemmikkieläintarvikkeet – Biltema.fi

Bilteman laajasta lemmikkituotteiden valikoimasta löydät laadukkaita tarvikkeita, joita koko perhe käyttää … Koiran ja kissan häkki, kokoontaitettava.

Biltemasta saat hoitovälineet, lelut, taluttimet ja makupalat lemmikillesi. Laajasta ja suositusta valikoimastamme löydät kaikkea, mitä sinä ja paras ystäväsi tarvitsette.

Keywords: koiran kuljetushäkki biltema, koirahäkki biltema