Moccamaster motonet

Kahvinkeitintarvikkeet | Motonet Oy

Tuotteet > Elektroniikka ja kodintekniikka > Pienkoneet > Kahvinkeittimet > Kahvinkeitintarvikkeet. Kahvinkeitintarvikkeet. Rajaukset. Poista rajaukset.

Tuoteryhmä: Kahvinkeitintarvikkeet

Hakutulokset | Motonet Oy

Emme löytäneet aivan täsmälleen hakemaasi, mutta alla joitakin ehdotuksia: Rajaukset. Poista rajaukset. Järjestä. Suosituimmat tuotteet, A-Ö …

Moccamaster – Gigantti verkkokauppa

Moccamaster on valmistanut ikonisia kahvinkeittimiä käsityönä vuodesta 1969. Katso kaikki kahvinkeittimet ja muut tuotteet täältä.

Moccamaster | tokmanni.fi

Tuotemerkin Moccamaster tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Moccamaster | Karkkainen.com verkkokauppa

Moccamasterin intohimona on maailman paras kahvi Intohimo valmistaa maailman parasta suodatinkahvia on siivittänyt Moccamasterin menestystä.

Moccamasterin intohimona on maailman paras kahvi
Intohimo valmistaa maailman parasta suodatinkahvia on siivittänyt Moccamasterin menestystä. Moccamaster -kahvinkeittimet kestävät käytössä vuosikymmenestä toiseen ja lopputulos on aina paras mahdollinen.

Monessa suomalaisessa kodissa keitetään kahvit Moccamasterin kahvinkeittimellä, eikä ihme, sillä Moccamasterin suosion taustalla on kahvin tasaisen ja hyvän laadun lisäksi keittimien kestävät ja laadukkaat komponentit. Laitteet ovat pitkäikäisiä ja niille voidaan myöntää jopa kymmenen vuoden takuu.

Kaikki Moccamasterin kahvinkeittimet ovat alumiinirunkoisia ja ne valmistetaan kestävistä materiaaleista. Kaikki keittimet valmistetaan ja kootaan edelleen käsityönä Technivormin tehtaalla Hollannissa, aivan kuten 50 vuotta sitten.

Tikkaista kahvinkeittimiin
Moccamaster on ollut aina laadulle uskollinen. Yhtiön tarina alkoi vuonna 1964 kun hollantilainen teollinen muotoilija Gerald Clement Smit päätti ryhtyä valmistamaan suunnittelemiaan tuotteita. Näin syntyi yritys nimeltä Technivorm B.V. Alkuvaiheessa yhtiössä tuotettiin tuhansia itse suunniteltuja ja patentoituja tikkaita kuuden työntekijän voimin. Pian tuoterepertuaariin lisättiin tyylikäs kahvimylly, jonka mullistava uutuus oli kahvin kuumenemisen estävä sisäänrakennettu tuuletin. Seuraavana vuonna lanseerattiin ensimmäinen patentoitu kotitalouskäyttöön suunnattu Moccamaster. Jälleenmyyjän kanssa tehtiin sopimus 150 000 Moccamasterin myymisestä seuraavan kuuden vuoden aikana. Myynti ylitti odotukset ja kyseinen määrä myytiin jo seuraavan vuoden aikana.

Suodatusveden lämpötilalla on kahvinkeitossa väliä
Kahvi on parhaimmillaan tumman täyteläistä eliksiiriä. Paras lopputulos saavutetaan, kun suodatusveden lämpötila on 92-96 astetta suodatuksen aikana. – Moccamaster-keittimen juoksuputkesta suodatinsuppiloon annostellulle kahvijauheelle johdettu vesi on kuumennettu juuri oikeaan lämpötilaan. Keittimissä on myös tarkka ja tehokas keittovastus, jonka ansiosta kahvinkeitin saavuttaa oikean suodatuslämpötilan muutamassa sekunnissa ja ylläpitää sitä läpi koko suodatuksen.

Muotoilu
Moccamastereiden muotokieli on pysynyt hyvin samankaltaisena läpi vuosikymmenten. Uutta ovat värit, joita tulee vuosittain muutama lisää. – Kodin pienlaitteiden ilmeellä on väliä, sillä esimerkiksi kahvinkeitintä säilytetään yleensä keittiön tasolla. Siksi moni haluaa kahvinkeittimen sopivan keittiön kokonaisilmeeseen tai jopa täydentävän sitä.

Moccamaster Metallic -edition
Moccamasterin tuorein tuotekehittelyn tulos on Cup-one, jolla voi valmistaa kätevästi korkealaatuista kahvia annos kerrallaan suoraan mukiin. Tätäkin keitintä on saatavilla mustan ja valkoisen lisäksi herkullisissa väreissä.

Virallinen sivusto Moccamaster Suomi – Oy Moccamaster …

Virallinen sivusto Moccamaster Suomi – Oy Moccamaster Nordic AB

15.11.2022 — Uutuus. Moccamaster Optio … Onko sinulla jo Moccamaster-kahvinkeitin?*. Kyllä; Ei. Email*. Kyllä kiitos.

Moccamaster Varaosat – Sparestore.com

Moccamaster Varaosat ja Tarvikkeet suomalaisesta varaosakaupasta!

Moccamaster lasikannu CD Grand, Moccaking, Moccafour, Moccaserver. Tilavuus 1,8 litraa. Sopii malleihin CD Grand, Moccaking, Moccaserver, Moccafour.

Osta Moccamaster Varaosat ja Tarvikkeet tästä. Alkuperäiset ja tarvikemalliset varaosat Moccamaster tuotteisiin, etsi omasi. Tervetuloa suomalaiseen kauppaan.

Moccamaster varaosat – fhp.fi

Moccamaster varaosat – fhp.fi – Kodinkoneiden varaosat

Varastossamme on lähes kaikki Moccamasterin kahvinkeittimen varaosat ja tarvikkeet. mm. Kannut, Muoviosat, Virtakytkimet yms.

Keywords: moccamaster motonet