Motonet laskettelukypärä

Suojakypärät ja lisävarusteet | Motonet Oy

suojalaseja, leukahihnoja, visiirejä ja vaihtopantoja kypäriin. Käy kokeilemassa suojakypäriä Motonetin tavaratalossa tai osta suoraan verkkokaupasta! Tuotteet …

Tuoteryhmä: Suojakypärät ja lisävarusteet

Suojakypärät ja lisävarusteet | Motonet Oy

Motonet Outlet – Suojakypärät ja lisävarusteet. Motonetin tuotevalikoima uudistuu, ja nyt löydät tavarataloista tuotteita käsittämättömän edullisesti!

Tuoteryhmä: Suojakypärät ja lisävarusteet.

Laskettelukypärät – Stadium.fi

Täältä löydät lasten ja aikuisten laskettelukypärät ja laskettelulasit esimerkiksi merkeiltä Salomon, K2, Oakley, Head, Everest, Poc, Anon, Smith ja Sweet.

Laskettelukypärät, Selkäpanssarit Ja Suojat – XXL

Laskettelukypärät, laskettelusuojat ja selkäpanssarit | XXL

Laskettelukypärät, laskettelusuojat ja selkäpanssarit markkinoiden parhaaseen hintaan. Laadukas laskettelukypärä on mukava käyttää.

Laskettelukypärät, laskettelusuojat ja selkäpanssarit markkinoiden parhaaseen hintaan. Laadukas laskettelukypärä on mukava käyttää. 100 pv vaihto- ja palautus!

Laskettelukypärät | Karkkainen.com verkkokauppa

Laskettelukypärä – paras turva rinteessä Laskettelukypärä on merkittävin osa turvallista varustautumista rinteeseen. Itselle sopivan kypärän löytäminen on …

Laskettelukypärä – paras turva rinteessä

Laskettelukypärä on merkittävin osa turvallista varustautumista rinteeseen. Itselle sopivan kypärän löytäminen on tärkeää, jotta kypärän antama suoja on mahdollisimman hyvä. Laaja valikoima takaa sen, että voit varustautua turvallisesti rinteeseen myös mukavan edulliseen hintaan.

Laskettelurinteeseen kannattaa varustautua Kärkkäisen verkkokaupan kautta, sillä meiltä löydät jokaisen budjettiin sopivia laskettelukypäriä niin visiirillä kuin ilman. Tutut merkkivalmistajat, Uvex ja Marker edistävät rinneturvallisuutta laadukkaiden laskettelukypärien kautta – tyylistä tinkimättä! Laskettelukypärien kanssa käytetyt laskettelulasit lisäävät mukavasti pään alueen suojausta rinteessä.

Uuden laskettelukypärän aika?
Yleisin syy uuden kypärän hankinnalle on tarve suuremmalle kypärälle pään kasvaessa. Etenkin lapsilla pään ympärys kasvaa välillä hurjankin nopeaa, joten edellisenä vuonna käytetty kypärä ei välttämättä ole enää mielekäs käyttää. Liian pieni kypärä voi aiheuttaa kovaakin päänsärkyä pidemmällä käytöllä. Kypärän koko kannattaa siis tarkistaa laskemaan lähtiessä hyvissä ajoin!

Myös voimakkaat iskut tai kovat putoamiset heikentävät kypärän suojaavuutta. Vaikka kypärä näyttäisi päällisin puolin olevan kunnossa, voi sen suojaava ominaisuus olla olematon. Tästä syystä iskun kokenut kypärä tulisi aina poistaa heti käytöstä.

Laskettelukypärän ikä on noin viisi vuotta, jonka jälkeen se tulisi vaihtaa uuteen. Vanhan kypärän materiaalit heikentyvät ajan kuluessa, joten se saattaa olla merkittävästi heikompi verrattuna uuteen kypärään. Uuden kypärän hankkiminen suojaa kehomme tärkeintä osaa – päätä, joten sen suojaamisessa kannattaa noudattaa annettuja suosituksia!

Laskettelukypärän koko
Sopivan laskettelukypärän valitsemisessa tärkein seikka on mitata laskijan päänympärys. Useissa laskettelukypärämalleissa on lämpöeristetty sisäpinta, joka pitää laskijan pään lämpimänä ilman, että kypärän alla on erillistä päähinettä. Tällöin kypärän käyttäjän ei tarvitse ottaa huomioon pipon tuomaa lisätilan tarvetta.

Leukahihnan kiristysmekanismit takaavat sen, että kypärä saadaan istumaan päähän napakasti, jotta se ei pääse heilumaan tai hölskymään päässä. Parhaan turvan rinteeseen tuo laskijalle juuri oikean kokoinen ja huolella kiinnitetty laskettelukypärä.

Tilaa laskettelukypärä Kärkkäiseltä
Laskettelukypäriä löytyy mukavasti useissa eri väreissä. Värivaihtoehtojen runsaus tarjoaa laskijalle mahdollisuuden hankkia mukavasti muihin lasketteluvarusteisiinsa hyvin yhteensopivan kypärän. Kypärän seuraksi kannattaa valita myös tyylikkäät laskettelulasit, jotka niin ikään löydät myös Kärkkäisen laajasta valikoimasta!

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat laskettelukypärät koko perheelle mukavan edulliseen hintaan. Tilaa jo tänään, niin pian pääset nauttimaan talven rinteistä turvallisesti!

Vertaa laskettelukypärät

Vertaa laskettelukypärät | Vertaa.fi

Vertaa laskettelukypäriä helposti Vertaa.fi-sivustolla. Kaikki koot ja merkit. … Oakley Alpine Helmet MOD 1 Pro Mips 22/23, aikuisten laskettelukypärä.

Vertaa laskettelukypäriä helposti Vertaa.fi-sivustolla. Kaikki koot ja merkit. Löydä edullisin hinta!

Koko Suomi, Tori.fi

Laskettelukypärä ja lasit, Laskettelu ja lautailu, Urheilu ja ulkoilu, Vantaa, Tori. Laskettelukypärä ja lasit. 20 €. eilen 13:57. Uusimaa. Myydään.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 345ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Laskettelukypärät parhailta merkeiltä – Intersport

Laskettelukypärät parhailta merkeiltä | Intersport

Laadukkaat laskettelukypärät naisille, miehille ja lapsille laajasta valikoimasta mm. Giro, Sweet Protection, Salomon ja Anon. Katso valikoima!

Keywords: motonet laskettelukypärä, jääkiekkokypärä motonet, motonet jääkiekkokypärä, motonet luistelukypärä