Motonet verhotanko

Pisla verhotanko “Café” kromi, 125 – Hakutulokset | Motonet Oy

Emme löytäneet aivan täsmälleen hakemaasi, mutta alla joitakin ehdotuksia: · Pisla alumiinen haitariputki 125 mm 150 cm · Shimano Yasei Perch hyrräkelavapa 7′ 215 …

Pisla verhotanko “Café” valkoinen, 75 – Motonet

Emme löytäneet aivan täsmälleen hakemaasi, mutta alla joitakin ehdotuksia: · Pisla WC-istuimen kansi soft close, valkoinen · Pisla alumiinen haitariputki 125 mm …

Ovitarvikkeet ja ikkunatarvikkeet | Motonet Oy

Ovitarvikkeet ja ikkunatarvikkeet | Motonet Oy

Pisla verhonipistin koukulla 20 kpl 4,99 €. Pisla verhonipistimen liuku U-kiskoon 20 kpl 4,99 €. Pisla verhonipistimen liuku I-kiskoon 20 kpl

Tuoteryhmä: Ovitarvikkeet ja ikkunatarvikkeet

Ovitarvikkeet ja ikkunatarvikkeet | Motonet Oy

Ovitarvikkeet ja ikkunatarvikkeet | Motonet Oy

Pisla Tec ovikiila, musta 4,19 € (norm. 5,99 €). Pisla verhotanko Café kromi, 125 – 215 cm. Pisla verhotanko “Café” kromi, 125 – 215 cm

Tuoteryhmä: Ovitarvikkeet ja ikkunatarvikkeet

Verhotangot, verhokiskot ja verhotarvikkeet | Puuilo | Page 2

Verhotangot, verhokiskot ja verhotarvikkeet | Puuilo | Page 2

Verhotangot on kehitetty ennen kaikkea verhojen ripustusratkaisuiksi, mutta tänä päivänä verhotankovalikoiman alati kasvaessa ne ovat myös keskeinen osa …

Osta Puuilolta verhotanko, verhokisko tai verhotarvikkeet upeasta valikoimasta, joka tarjoaa miellyttävästi valinnanvaraa. Tervetuloa onnistuneille ostoksille! | Page 2

Verhotangot ja verhotarvikkeet | Verhotanko verkosta – K-Rauta

Löydä kotiisi ja sisutukseesi sopiva verhotanko K-Raudasta. Meiltä myös verhokiskot, ripustimet, nipistimet ja muut verhotarvikkeet. Tilaa nyt!

Verhotangot eri tyyleissä – JYSK

Verhotankoja eri tyyleissä edullisesti | JYSK

Laaja valikoima verhotankoja. Valitse esimerkiksi musta, valkoinen tai metallinen verhotanko tyylisi mukaan. Tutustu ja osta verkkokaupassa JYSK.fi.

Laaja valikoima verhotankoja. Valitse esimerkiksi musta, valkoinen tai metallinen verhotanko tyylisi mukaan. Tutustu ja osta verkkokaupassa JYSK.fi. Click & Collect ✓ Hintatakuu ✓ Rajoittamaton palautusoikeus ✓

Verhotangot ja verhotankotarvikkeet – Karkkainen.com

Verhotangot ja verhotankotarvikkeet | Karkkainen.com verkkokauppa

Verhotangot ja -tarvikkeet Helpota verhojen asentamista verhotarvikkeilla. … Huomaamattomat verhotangot ovat esimerkiksi Kirsch C- verhotanko sekä …

Verhotangot ja -tarvikkeet

Helpota verhojen asentamista verhotarvikkeilla. Suomen neljä vuodenaikaa innostavat sisustajia usein verhojen ostoon. Keväällä ja kesällä on ihana vaihtaa raikkaat, kevyet verhot raskaampien sekä tummempisävyisten talviverhojen tilalle. Innokkaimmilla verhojen vaihtajilla on usein myös käytössä lisäksi niin sanotut jouluverhot. Pääsiäisen ajan ikkunoita saattaa koristaa kana- tai pupukuvioiset pääsiäisverhot.

Mielekkääseen verhojen laittamiseen sekä vaihtamiseen on tarjolla paljon erilaisia verhotarvikkeita, jotka auttavat verhojen kiinnittämisessä. Oikeilla tuotteilla verhon saa pysymään kauniisti ja ryhdikkäästi paikoillaan.

Verhotangot kodin tyylin mukaan
Verhotanko on ikkunan yläpuolelle kiinnitettävä tanko tai vaijeri, johon verhot kiinnitetään pujottamalla tai erilaisilla verhonipistimillä. Verhotankoja on koristeellisia, hillittyjä sekä täysin huomaamattomia. Jokaisen makuun löytyy varmasti oikeanlaiset verhotangot, joilla verhojen laitto onnistuu.

Kodin tyyliin sopiva verhotanko on osa sisustusta. Verhotangon koristeellisin osa on verhotangon päässä oleva nuppi, pallo tai jokin muu koriste. Päätykoristeelliset verhotangot antavat verhoille kauniit puitteet. Huomaamattomat verhotangot ovat esimerkiksi Kirsch C- verhotanko sekä erilaiset verhokiskot. Huomaamattomat verhotangot kiinnitetään joko seinään tai erillisen listan taakse.

Verhotankopaketissa tulee seinäkiinnitykseen sopivat helat mukaan, mutta tarvittaessa seinäkiinnikkeitä voi hankkia myös lisäosina.

Verhot saavat ryhdikkyyttä oikeanlaisilla kiinnittimillä
Ei ole aivan sama, millä kiinnittää verhot tankoon. Vääränlaiset tai liian vähäiset verhojen kiinnittimet voivat pitää kyllä verhon paikoillaan, mutta usein ne jäävät ruman näköisesti roikkumaan. Kun verho kiinnitetään napakasti ja tarpeeksi useasta kohtaa kiinni tankoon, se pysyy nätisti paikollaan ja näyttää siistiltä.

Monille verhotangoille voi kiinnittää useammanlaista kiinnikettä. Pyöreään tankoon soveltuvat yhtä hyvin nipistimellä oleva verhorengas, kuin myös niin sanottu purjerengas. Purjerengas on verhoon kiinteästi kiinnitettävä rengas, joka sopii erityisen hyvin raskaisiin, paksua kangasta oleviin verhoihin.

Verhokiskojen kiinnittimet ovat yleensä pieniä ja huomaamattomia kiinnittimiä, jotka pujotetaan verhokiskon sisään. Kiskokiinnityksellä verhot pysyvät hyvin paikoillaan, kunhan nipistimellä toimivia kiinnittimiä on tarpeeksi. Nipistinkiinnityksellä olevat verhot ovat nopea ja helppo asentaa sekä vaihtaa.

Kaihtimet verhojen kaveriksi
Hyvää näkösuojaa sekä valosuojaa tuovat erilaiset kaihtimet. Usein ikkunalla olevat verhot ovat vain koristeena, eivätkä niinkään näköesteenä. Kun on tarve saada näköestettä ikkunaan, kaihtimet tuovat silloin erinomaisen avun. Kaihdin kiinnitetään ikkunan ylälaitaan, seinään tai kattoon mukana tulleilla kiinnittimillä.

Kaihtimet ovat helposti laskettavia sekä ylös nostettavia. Alumiinisälekaihtimen säleitä suuntaamalla luonnonvalon määrää on helppo säädellä. Kaihtimet voivat olla myös ainoana verhona ikkunassa, mikäli kangasverhoja ei tahdota käyttää.

Uusien verhojen myötä tulee monesti tarvetta uusia myös verhojen kiinnittämiseen tarkoitetut verhotangot sekä kiinnittimet. Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy verhotarvikkeet jokaisen makuun ja tarpeeseen. Hyvillä tarvikkeilla saa verhot asetettua kauniisti esille, eikä se vaadi kohtuuttomia ponnisteluja.

Verhotangot ja verhotarvikkeet | bauhaus.fi

Verhotangot ja verhotarvikkeet | bauhaus.fi

Laadukkaat verhotangot päästävät verhot oikeuksiinsa. Kun verhotanko on riittävän jämäkkä ja verhotangon pidike huolella kiinnitetty, …

Laadukkaat verhotangot BAUHAUSista. Löydä myös tyylikkäät verhorenkaat, kannattimet ja verhotangon päätykappaleet moneen eri tyyliin ja käyttötarkoitukseen!

Keywords: motonet verhotanko