Puunkantoteline motonet

Korituotteet sekä varustelu | Motonet Oy

Klassikkoautojen tarvikkeita sekä varusteita mobilisteille, museoautoihin, harrasteautoihin, kesäautoihin ja youngtimereihin. Täällä myös tuotteet kuten …

Klassikkoautojen tarvikkeita sekä varusteita mobilisteille, museoautoihin, harrasteautoihin, kesäautoihin ja youngtimereihin. Täällä myös tuotteet kuten peitteet, Hammerite-vasaramaalit, sinkki, ruosteenpoistaja, ruosteenesto ja ruostesuojaus.

Puunkantotelineet ja takkavälineet netistä – Tuontitukku.fi

Puunkantotelineet ja takkavälineet · Puuteline Oslo 99cm · Takkavälinesetti Kekäle rst 67cm · Kestokassi Riihi musta · Takkapuuteline puinen kokoontaittuva.

Puukorit ja puutelineet takkapuille | bauhaus.fi

Puukorit ja puutelineet takkapuille | bauhaus.fi

Perinteinen pärekori, moderni polttopuuteline, tyylikäs puukori tai kestävä puunkantoteline johon saa laitettua polttopuut on tarpeellinen lisä takalle, …

Kauniit ja käytännölliset halkotelineet, puutelineet ja puunkantokassit saunaan tai takan vierustalle. Tutustu BAUHAUSin puukori valikoimaan ja tilaa omasi!

Metallinen puunkantoteline | tokmanni.fi

Metallinen puunkantoteline edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Lehti- ja polttopuuteline Wood Rack 40 sisäkäyttöön – K-Rauta

Lehti- ja puunkantoteline on siro ja sisustuksellinen teline sisäkäyttöön. Telineen tilavuus on 40 litraa. Kantotelineessä on ergonominen kantokahva, …

Pisla HTT puunkantoteline | Karkkainen.com verkkokauppa

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu puunkantoteline. Tukeva ja kevyt kantaa. Mitat: – leveys 35cm – syvyys 36,5cm – korkeus 47,5cm – paino 2,85 kg …

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu puunkantoteline. Tukeva ja kevyt kantaa.

Mitat:
– leveys 35cm
– syvyys 36,5cm
– korkeus 47,5cm
– paino 2,85 kg

Trähållare av rostfritt stål. Stabil och lätt att bära.

Mått:
– bredd 35 cm
– djup 36,5 cm
– höjd 47,5 cm
– vikt 2,85 kg

Wood carrier made of stainless steel. Sturdy and light to carry.

Dimensions:
– width 35cm
– depth 36.5 cm
– height 47.5 cm
– weight 2.85 kg

Pisla Htt puunkantoteline Kelo – Carlson

Suomalaista suunnittelua oleva Kelo-puunkantoteline on valmistettu merialumiinista. Kelo löytyy kahdessa värissä ja valikoimaan kuuluu myös …

Suomalaista suunnittelua oleva Kelo-puunkantoteline on valmistettu merialumiinista. Kelo löytyy kahdessa värissä ja valikoimaan kuuluu myös takkavälinesarja.

Takkatarvikkeet | Prisma verkkokauppa

4,95 €. Pinetta puunkantoteline mäntyä. 29,90 €. Vain myymälästä. Mustang Kaminapuhallin 4-lapainen. 74,90 €. Onko valikoiman rajaaminen helppoa?

Tervetuloa tutustumaan Prisman Takkatarvikkeet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

House puunkantokori Kisko | Prisma verkkokauppa

Puunkantokori, terästä. Tukeva ja tyylikäs puunkantokori, joka on helppo koota. Koko 49 x 41 x 30 cm. Ominaisuudet. House puunkantokori Kisko. 37,90 €.

House puunkantokori Kisko ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Keywords: puunkantoteline motonet