Riitta havukainen mies

Riitta Havukainen – Wikipedia

29.4.2018 — Riitta Havukaisen ja Eppu Salmisen eron jälkeen heidän välinsä olivat pahasti tulehtuneet, mutta kolme vuotta sitten tilanne muuttui.

Kotiliesi: Riitta Havukainen, 63, erostaan: Eppu Salminen löysi …

11.2.2022 — Hän oli asunut siihen saakka kaksin isänsä Eppu Salmisen kanssa, ja tuolloin taloon muutti isän uusi puoliso, näyttelijä Riitta Havukainen …

Kun kasvattiäiti Riitta Havukainen astui 4-vuotiaan Roope …

Kun kasvattiäiti Riitta Havukainen astui 4-vuotiaan Roope Salmisen elämään, kaikki muuttui

16.8.2022 — Näyttelijä Riitta Havukainen, 67, tähdittää syyskuussa ensi-iltansa saavaa Vaarallisia suhteita -näytelmää Helsingin Kaupunginteatterissa.

Roope Salmisella on läheiset välit kasvattiäitinsä Riitta Havukaisen kanssa.

Riitta Havukainen paljastaa: Tällainen bonusmummi olen …

Riitta Havukainen paljastaa: Tällainen bonusmummi olen Roope Salmisen lapselle | Seiska

5.11.2022 — Moni on tullut varta vasten kiittelemään Riitta Havukaista, että hän antaa Paratiisi-tv-sarjan roolissaan kasvot ikäisilleen naisille.

Riitta Havukainen: “Miksi kaipasin miesten katseita?” | Apu

2.7.2022 — Ärhäkkä ikääntynyt leskimies. Näyttelijä Riitta Havukaisen perheessä on 10-vuotias kani nimeltä Hannu. Kuukausiliitteen Minä ja hän …

Riitta Havukainen antaa Paratiisi-tv-sarjan roolissaan kasvot ikäisilleen naisille. Ne ovat omilla jaloillaan seisovan, itsellisen ihmisen kasvot.

Näyttelijä Riitta Havukaisen perheessä elää ärhäkkä …

Näyttelijä Riitta Havukaisen perheessä elää ärhäkkä leskimies Hannu, joka on kova karkailemaan – Kuukausiliite | HS.fi

29.4.2018 — Riitta Havukainen kertoo, että merkittävä muutos ex-miehen uuteen perheeseen tapahtui Santtu-pojan ylioppilasjuhlissa.

Näyttelijä Riitta Havukaisen perheessä on 10-vuotias kani nimeltä Hannu. Kuukausiliitteen Minä ja hän -palstalla tunnetut ihmiset kertovat suhteestaan eläimeen.

Riitta Havukainen kehuu uutta vaimoa kipeän eron jälkeen …

14.7.2021 — Siinä on lause, joka nostaa näyttelijä Riitta Havukaisen ihokarvat pystyyn. – En ymmärrä, miksi naisen pitäisi pyrkiä näyttämään nuoremmalta …

Riitta Havukainen voi hyvin, kun hän on itselleen rehellinen

Riitta Havukainen voi hyvin, kun hän on itselleen rehellinen | Kauneus ja Terveys

26.4.2018 — Näyttelijä Riitta Havukainen, 63, on oppinut, että kaunan kantaminen ei kannata. Vaikeiden aikojen jälkeen välit ex-mies Eppu Salmiseen ovat …

Näyttelijä Riitta Havukainen tietää, että terveys vaatii onnea mutta myös tekoja. Hän vaalii hyvää oloa ruoalla, liikunnalla, raittiudella ja sanomalla ei.

Vuosia sinkkuna viihtynyt Riitta Havukainen avautuu … – Seura

Vuosia sinkkuna viihtynyt Riitta Havukainen avautuu parisuhdehaaveistaan Kotiliedessä: “Kaipaan läheisyyttä ja tietysti seksiäkin” – Seura.fi

Näyttelijä Riitta Havukainen, 63, on oppinut, että kaunan kantaminen ei kannata. Vaikeiden aikojen jälkeen välit ex-mies Eppu Salmiseen ovat hyvät.

Keywords: riitta havukainen mies