Rosa liksomin mies

Rosa Liksom asuu puoliksi Lapissa mökillä – Ihmiset & suhteet

Rosa Liksom asuu puoliksi Lapissa mökillä – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

21.11.2021 — Kirjailija Rosa Liksom on oivaltanut, että ihmisäiti ei eroa poikasiaan hoivaavasta eläimestä, että 25 vuoden avioliitto on aikamoinen …

Kirjailija Rosa Liksom on oivaltanut, että ihmisäiti ei eroa poikasiaan hoivaavasta eläimestä, että 25 vuoden avioliitto on aikamoinen saavutus ja että puutkin puhuvat, mutta me emme vain ymmärrä niiden kieltä.

Rosa Liksom ja minä – Vapaavuoro – Uusi Suomi

Rosa Liksom ja minä | Uusi Suomi Vapaavuoro

11.12.2014 — Mies tulee Helsinkiin, eksyy sekä kaupungilla että eduskuntatalossa, joutuu putkaankin, mutta takapiru Kaarlo selvittää aina ongelmat.

Olen kerran tavannut Rosa Liksomin eli arkisemmin Anni Ylävaaran. Meistä otettiin jopa yhteiskuva. Itsekin otin kuvan Rosasta ja valokuvaaja Meeri Koutaniemestä.

Rosa Liksom: ”Samasta syystä voisin matkustaa Pohjois … – Apu

Rosa Liksom: ”Samasta syystä voisin matkustaa Pohjois-Koreaan.” | Apu

14.11.2021 — Rosa Liksom: “Neuvostoliiton-matkoilla ihmiset kertoivat … ja kirjan henkilöistä mies on muuttunut nuoremmaksi ja vähemmän öykkäriksi, …

Rosa Liksom: “Neuvostoliiton-matkoilla ihmiset kertoivat isovanhemmistaan joita oli kuollut leireillä. Kun juttelee ihmisten kanssa, saa laajemman näkökulman.”

Rosa Liksom – Wikipedia

Rosa Liksom – Wikipedia

Rosa Liksom on opiskellut antropologiaa ja yhteiskuntatieteitä Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Moskovassa. Hänen teoksiaan on käännetty kymmenille kielille.

Rosa Liksom ei halua taipua rasismin edessä – Kotiliesi

Rosa Liksom ei halua taipua rasismin edessä: “Ainakin voin sanoa, että yritin” – Kotiliesi.fi

12.11.2017 — Rosa Liksomin kirjan aihe muuttui, kun yli Euroopan pyyhkivä rasismi herätti … Rosan isä oli poromies, mutta sikäli outo sellainen, …

Rosa Liksomin kirjan aihe muuttui, kun yli Euroopan pyyhkivä rasismi herätti kirjailijan. ”On tärkeää, että asioista puhutaan oikeilla nimillä.”

Kuka on Rosa Liksom? – City-lehti

Kuka on Rosa Liksom?

15.11.1991 — Kirja, jonka Pekka Tarkka “löysi”, oli Rosa Liksomin toinen kirja “Unohdettu Vartti”. … että “miehet pitäisi vapauttaa, mutta mistä”.

Joidenkin mielestä hän on pelle. Joidenkin mielestä hän on kansainvälisesti tärkein nykykirjailijamme. Joidenkin mielestä hän on vielä merkittävämpi kuvataiteilijana. Mutta kukaan ei tiedä, kuka on Rosa Liksom?

Jutut – Piiloleikin loppu – Ainolehti

Ainolehti – Jutut – Piiloleikin loppu

Kirjailija Rosa Liksom voitti joulukuussa Finlandian. Hän on kirjoittanut 30 vuotta, mutta vasta nyt hän tulee … Mies lavalla laulaa todella kovaa.

Kirjailija Rosa Liksom voitti joulukuussa Finlandian. Hän on kirjoittanut 30 vuotta, mutta vasta nyt hän tulee julkisuuteen.

“Meitä brutaaleja kirjailijoita on aika vähän”, sanoo Rosa Liksom

“Meitä brutaaleja kirjailijoita on aika vähän”, sanoo Rosa Liksom – ja nauraa | Kirjat | Kulttuuri | yle.fi

16.1.2020 — Rosa Liksom on maailmankansalainen. Hän on kiertänyt maailmaa nuoresta tytöstä. Yksi kirjailijanuran käännekohdista oli Finlandia-palkinto …

Uusi henkilökuva kertoo maailmankansalaisesta.

Rosa Liksom – miksi nainen jää väkivaltaiseen … – YLE

Rosa Liksom – miksi nainen jää väkivaltaiseen parisuhteeseen | Flinkkilä & Tastula | yle.fi

21.3.2019 — Kalanmyyntiauto ei käynnisty. Hän soittaa ystävälleen kirjailija Rosa Liksomille, joka järjestää asian. Helvetin enkelit tulevat apuun ja …

Rosa Liksom yllättyi itsekin, kun hänestä tuli kirjailija.

Keywords: rosa liksomin mies, rosa liksomin lapset, rosa liksom lapset, rosa liksom mies