Seija vaaherkummun mies

Tiukkoja kysymyksiä tekevä toimittaja Seija Vaaherkumpu

Tiukkoja kysymyksiä tekevä toimittaja Seija Vaaherkumpu: ”Tekemäni haastattelut ovat ehkä ihan ookoo” – Kotiliesi.fi

9.6.2021 — ”Miehet olivat hyvin vakavia ja painovat päänsä. Heillä oli selvästikin jotain asiaa”, toimittaja Seija Vaaherkumpu muistelee nyt, …

Seija Vaaherkumpu oli nelivuotias vaistotessaan, ettei maailma ole tasa-arvoinen. Hänestä tuli tiukka poliittinen toimittaja, joka osaa kysyä niin, ettei toinen voi olla vastaamatta.

TV-1 Seija Rautio – – Suomi24 Keskustelut

TV-1 Seija Rautio – – Suomi24 Keskustelut

Seija on tyylikkäimpiä naisia suomen TV:ä jatketaan treenejä. Äänestä. Kommentoi … Omaa sukua Vaaherkumpu, aloittanut YLEssä joskus 90-luvulla.

On aivan sanattoman kaunis aikuinen nainen.10

Säärtä peliin, Seija! – – Suomi24 Keskustelut

Säärtä peliin, Seija! – – Suomi24 Keskustelut

Nyt Seija säärtä peliin miesehdokkaiden kanssa, mustat sukkikset, valkoiset … Oli alunperin sukunimeltään Vaaherkumpu, muutaman vuoden Rautio ja nyt taas …

Katselin eilen Paavon vaalitentin, jota juonsi viehko ja rotusäärinen Seija Rautio, nyk. Vaherkumpu.Mutta: oli sellainen pöytä jonka takaa ei nähty Seij…

Marinin haastattelu TV1:llä, mutta ei pysty kattomaan … – Vauva

Keskustelu – Marinin haastattelu TV1:llä, mutta ei pysty kattomaan kun Seija Vaaherkumpu on toimittajana | Aihe vapaa | Vauva

9.4.2022 — Hautajaiset on ainoa paikka, mihin musta puku kuuluu ja on paikallaan. Jos mies juoksentelee musta puku päällä muualla, niin se on tyylirikko.

Ykkösaamun Jari Korkki ja Seija Vaaherkumpu – Seura

Ykkösaamun Jari Korkki ja Seija Vaaherkumpu: aina ajassa kiinni

11.5.2018 — Seija Vaaherkumpu ja Jari Korkki ovat tottuneet työssään siihen, että öinen puhelu voi panna koko ohjelman uusiksi.

TV1:n ajankohtaisohjelma Ykkösaamu on jo kymmenvuotias. Seija Vaaherkumpu ja Jari Korkki ovat tottuneet työssään siihen, että öinen puhelu voi panna koko ohjelman uusiksi.

Seija Vaaherkumpu – Wikipedia

Seija Vaaherkumpu (ent. Rautio) on suomalainen toimittaja. Hänet tunnetaan muun muassa Ylen A-ohjelmien sekä Yle Radio 1:n Ykkösaamun juontajana.

Vuoden journalisti: Seija Vaaherkumpu – Yle Areena

Vuoden journalisti: Seija Vaaherkumpu | Suuri Journalistipalkinto | Yle Areena

5.3.2021 — Vuoden journalisti -ehdokas: Seija Vaaherkumpu, Yle Seija Vaaherkumpu on radio- ja televisiohaastattelijoiden kärkeä.

Vuoden journalisti -ehdokas:Seija Vaaherkumpu, YleSeija Vaaherkumpu on radio- ja televisiohaastattelijoiden kärkeä. Hän on korrekti, mutta tarvittaessa tiukka. Hän haastaa aina vieraansa asia-argumentein, ja haastatteluissa näkyy perusteellisesti tehty taustatyö. Vaaherkummun haastattelut poikivat usein politiikan uutisia, mutta paljastavat myös uusia piirteitä haastateltavien persoonasta.

Miten onnistunut kysymys muotoillaan, Seija Vaaherkumpu …

Jakso 5: Miten onnistunut kysymys muotoillaan, Seija Vaaherkumpu? | Avoin kysymys | Yle Areena – podcastit

Seija Vaaherkumpu on haastatellut käytännössä kaikkia suomalaisia politiikan … K1, J8: Miksi kansalainen on kiinnostavampi kuin suurmies, Rauli Virtanen?

Seija Vaaherkumpu on haastatellut käytännössä kaikkia suomalaisia politiikan ja talouden kärkinimiä. Hän on suorien lähetysten supertähti, joka osaa painaa päälle ja antaa tilaa, tehdä jatkokysymyksiä ja vaatia vastauksia.Podcast-sarjan on tuottanut ja toimittanut Olli Seuri. Äänisuunnittelija Eerik Purdon/Artlab Productions.

SP:n Olli Rehn ärsyyntyi Ylen suorassa lähetyksessä – Iltalehti

23.1.2021 — Siihen Ylen toimittaja Seija Vaaherkumpu sanoi heti perään: … Jo keski-ikäiset miehet sairastuvat eturauhassyöpään – Tällaisia ovat …

Keywords: seija vaaherkummun mies