Tiina lillakin mies

Tiina Lillakin voittoheitto nostaa edelleen karvat pystyyn

15.4.2021 — Tiina Lillakin viimeisen kierroksen heitto vuonna 1983 Helsingin MM-kisoissa kuuluu Suomen urheiluhistorian sykähdyttävimpiin hetkiin.

Tiina Lillak – Wikipedia

Tiina Lillak – Wikipedia

Lillak oli 1980-luvun alusta sen puoleenväliin saakka maailman parhaita naiskeihäänheittäjiä. Hänestä alkoi suomalaisen naiskeihäänheiton arvokisamenestys.

Työ on hillinnyt Tiina Lillakin vauhtia – Urheilu – Turun Sanomat

18.5.2005 — Tiina Lillak työskentelee nykyään hierojana Helsingissä. … Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten Tiina Lillakin ei tarvinnut pidätellä.

– Hyvinhän tämä irtoaa…otan tällaisella ristikkäisotteella, Tiina Lillak sanoo möyhentäessään haastattelijan selkää.

Ex-keihästähden järkyttävä lapsuus: isäpuoli raiskasi, äiti piti …

1.8.2017 — Fatima Whitbread (syntyjään Fatima Vedad) oli yksi 1980-luvulla tuikkineista keihäänheiton tähdistä, yksi Tiina Lillakin kilpakumppaneista.

Tiina Lillak kumoaa yleisen uskomuksen – ”Mun vartalo …

Tiina Lillak kumoaa yleisen uskomuksen – ”Mun vartalo viestittää, ettei…” – Muut lajit – Ilta-Sanomat

13.1.2016 — Vuoden 1983 keihäänheiton maailmanmestari, ME-nainen ja Vuoden urheilija Tiina Lillak on erkaantunut keihäänheitosta. – En oikein innostunut …

Suomalaiseen urheilun kunniagalleriaan valitun Tiina Lillakin mielestä keihäänheitto ei ole pelkkä voimalaji.

Keihäsperheestä kasvoi kaupunginjohtaja

Keihäsperheestä kasvoi kaupunginjohtaja – Sydän-Hämeen Lehti

11.6.2014 — Työn tulokset nähtiin vuosina 1983–1984, kun Tiina Lillak heitti … Keravan kaupunginjohtajana mies on toiminut vuodesta 2010 alkaen.

Virolaiskaunotar Tiina Lillak, ei ne kaikki virolaiset aina …

Keskustelu – Virolaiskaunotar Tiina Lillak, ei ne kaikki virolaiset aina kauniita ole vaikka täällä niin kovasti aina väitetään | Aihe vapaa | Vauva

Mulla on virolainen mies ja tunnen työni kautta virolaisia ja voin sanoa, että ne ei ole todellakaan ihmeellisen näköisiä suurin osa.

Lillakin spontaani voitonjuhla muistetaan – MTVuutiset.fi

29.8.2007 — Paremmin nimellä Tiina tunnettu Lillak räväytti kotikisoissa viimeisellä heitollaan kärkeen ja aloitti saman tien huimat voitonjuhlat, …

Vuoden 1983 Helsingin MM-kisojen keihäänheiton kultamitalisankari Ilse Kristiina Lillak saa yhä nykyäänkin vastailla kysymyksiin 24 vuoden takaisista tapahtumista Helsingin Olympiastadionilla.

Tiina Lillak 60 vuotta – Suomen Olympiakomitea

Tiina Lillak 60 vuotta  – Suomen Olympiakomitea

15.4.2021 — Yleisurheilun MM-kotikisojen sankari Tiina Lillak viettää merkkipäivää … mutta vuosikymmenien ajan menestyksestä vastasivat vain miehet, …

Keywords: tiina lillakin mies